Stopover.nl

Bhutan Vliegtickets

Bhutan

Bhutan wordt officieel Druk-Yul genoemd, wat ‘ land van de donderende draak’ betekent. Het land behoort tot de minst geciviliseerde landen op aarde. De overheid doet er alles aan het authentieke karakter zo lang mogelijk bewaard te houden. Zo dienen de inwoners van het land verplicht traditionele kleding te dragen en hun woningen is historische stijl te bouwen.

Bhutan Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Bhutan aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bhutan. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bhutan te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bhutan

  • Boek uw Bhutan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bhutan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Bhutan

Mogelijke eindbestemmingen in Bhutan

Stopover