Stopover.nl

Vliegticket Sarajevo

Vliegticket en Vlucht Sarajevo

Sarajevo is de hoofdstad van Bosnië-Herzegovina en een belangrijk centrum in het voormalige Joegoslavië. In de stad vindt u bezienswaardigheden die een stedentrip naar Sarajevo interessant maken. Rondom het Bascarsija-plein bevinden zich eeuwenoude gebouwen uit de Ottomaanse tijd. Uit deze periode stammen de Gazi Husrev Bey moskee en de Oude Servisch-Orthodoxe kerk. Tijdens de oorlog zijn veel historische gebouwen beschadigd, maar de bevolking werkt hard om de stad weer haar oude glorie terug te geven.

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Sarajevo aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Sarajevo Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Sarajevo te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Sarajevo

  • Boek uw Sarajevo vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Sarajevo vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Sarajevo

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Austrian Airlines logo
Wenen met Austrian Airlines
Lufthansa logo
Munchen met Lufthansa
Malev logo
Boedapest met Malev

Hotels Sarajevo

Voor het boeken van uw hotel in Sarajevo bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Sarajevo boeken.

Stopover