Stopover.nl

Botswana Vliegtickets

Botswana

Door de vondst van diamanten ontwikkelde Botswana zich tot een stabiel en redelijk welvarend land. Naast deze industrie neemt ook het belang van toerisme toe. Reizigers boeken Botswana voornamelijk vanwege de prachtige natuurparken of voor prijzige safari’s. De voornaamste trekpleister is de Okavango Delta, waar je in een mokoro (uitgeholde boomstam) kunt genieten van de overweldigende natuur.

Botswana Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Botswana aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Botswana. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Botswana te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Botswana

  • Boek uw Botswana vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Botswana vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Botswana

Mogelijke eindbestemmingen in Botswana

Stopover