Stopover.nl

Vliegticket Maun

Vlucht Maun

Maun is voor veel reizigers het vertrekpunt voor de verkenning van de Okavango-delta. Het stadje zelf kent geen noemenswaardige bezienswaardigheden. Wie een vlucht naar Maun boekt kan een stopover in Windhoek maken. Met een meerdaagse tussenstop heeft u de mogelijkheid uw verblijf in Afrika optimaal te benutten.

Maun Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Maun aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Maun. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Maun te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Maun

  • Boek uw Maun vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Maun vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Maun

Stopovers

 logo
Windhoek met
Air Namibia vliegt normaal gesproken vanaf Frankfurt. U kunt deze Duitse luchthaven vanaf elk treinstation in Nederland eenvoudig en comfortabel bereiken. Reizigers kunnen ook tegen meerprijs met KLM vanaf Amsterdam vertrekken om vervolgens via Frankfurt naar Windhoek te vliegen.
Stopover