Stopover.nl

Vliegticket Brasilia

Vliegticket en Vlucht Brasilia

Boek een vlucht naar Brasilia en ervaar de Braziliaanse gastvrijheid. Sinds 1960 is Brasília de hoofdstad van Brazilië. Brasília is gelegen in een savanneachtig gebied aan het kleine “Lago Paranoá” stuwmeer. Zoals veel Braziliaanse steden is ook Brasilia volledig ontworpen door een stedenbouwkundige. Lucio Costa maakte voor Brasilia dan ook een ontwerp in de vorm van een vliegtuig. Dit ontwerp zorgde zelfs voor een vermelding op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Voornaamste bezienswaardigheden zijn de Matropolitana kathedraal, de Tv toren en de diverse regeringsgebouwen. Een vakantie in Brasilia is uitstekend te combineren met een bezoek aan Rio de Janeiro.

Vluchten Brasilia met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Brasilia aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Brasilia. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Brasilia te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Brasilia

  • Boek uw Brasilia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Brasilia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Brasilia

Stopovers

Air France logo
Rio de Janeiro met Air France
TAP Portugal logo
Lissabon met TAP Portugal
Stopover