Stopover.nl

Vliegticket Curitiba

Curitiba

Curitiba is de hoofdstad van de Braziliaanse staat Parana. Dit stadje is bekend vanwege haar innovatieve oplossingen voor het openbaar vervoer. In de stad vindt u het leuke ' pijnbomen pad'. Deze drie kilometer lange route voert u langs musea, historische bouwwerken en kerkjes. Een vlucht naar Curitiba is uitstekend te combineren met tussenstops in andere Braziliaanse steden. Wereldsteden als Sao Paulo en Rio de Janeiro zijn absoluut een leuke aanvulling op uw reis naar Curitiba.

Curitiba Vluchten met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Curitiba aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Curitiba. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Curitiba te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Curitiba

  • Boek uw Curitiba vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Curitiba vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Curitiba

Stopovers

British Airways logo
Sao Paulo met British Airways
Iberia logo
Madrid met Iberia
Sao Paulo met Iberia
TAP Portugal logo
Brasilia met TAP Portugal
Lissabon met TAP Portugal

Hotels Curitiba

Voor het boeken van uw hotel in Curitiba bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Curitiba boeken.

Stopover