Stopover.nl

Vliegticket Florianopolis

Florianopolis

Florianópolis is de hoofdstad van de staat Santa Catarina. De stad is omgeven door tientallen schitterende stranden en een overweldigende natuur. Het oude centrum van Florianópolis kenmerkt zich door de vele smalle straatjes en steegjes. Overal vindt u de koloniale invloeden terug in de huizen, musea en kerkjes. Langs de kunstlijn staan nog altijd de imposante forten (Forte Santa Cruz de Anhatomirim, Forte Santo António dos Ratones en Forte São José de Ponta Grossa) die de stad moesten beschermen tegen Nederlandse en Spaanse aanvallen.Wie een reis naar Florianopolis wil maken kan meerdere bestemmingen combineren. Zo kunt via Buenos Aires, Sao Paulo en Rio de Janeiro naar Florianopolis vliegen.

Florianopolis Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Florianopolis aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Florianopolis. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Florianopolis te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Florianopolis

  • Boek uw Florianopolis vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Florianopolis vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Florianopolis

Stopovers

Air France logo
Buenos Aires met Air France
Sao Paulo met Air France
Swiss International Airlines logo
Sao Paulo met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines
TAP Portugal logo
Brasilia met TAP Portugal
Lissabon met TAP Portugal
Rio de Janeiro met TAP Portugal
Stopover