Stopover.nl

Vliegticket Fortaleza

Vakantie Fortaleza

Forteleza is de op vijf na grootste stad van Brazilie. De twee miljoen inwoners tellende kustplaats is de hoofdstad van de staat Ceara. Het tegenwoordige Fortaleza is een levendige metropool met fantastische strande, ontelbare hotels en een bruisend uitgaansleven. De populaire vakantiebestemming heeft een 25 kilometer land strand. Bekende strandjes zijn Praia de Iracema, Cumbuco, Iparana en Praia de Futuro. Na een dagje strand is het bezoek aan het Parque Ecologico of het fort, Fortaleza Nossa Senhora de Assuncau, een leuke tijdsbesteding. Wanneer u genoeg heeft van zon, zee en strand is een bezoek aan Sao Paulo een aanrader.

Fortaleza Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Fortaleza aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Fortaleza. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Fortaleza te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Fortaleza

  • Boek uw Fortaleza vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Fortaleza vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Fortaleza

Stopover