Stopover.nl

Vliegticket Rio de Janeiro

Vlucht Rio de Janeiro

Een vliegticket naar Rio de Janeiro hebt u nog nooit zo gemakkelijk kunnen boeken. Rio is de stad van het enorme Jezus-beeld Cristo Redentor bovenop de rots Corcovado, de stranden van Copacabana en Ipanema, en vele andere verleidingen. Voetballiefhebbers brengen na hun vlucht naar Rio een bezoekje aan het Maracana Stadion waar de Goddelijke Kanaries (nationaal elftal van Brazilië) geregeld voetbalshows weggeven. De 'Cariocas', zoals de inwoners van Rio zichzelf noemen, zijn naast voetbal en de stranden ook helemaal gek van carnaval. Er wordt ieder jaar een grote carnavalsoptocht gehouden waaraan wereldberoemde 'Escolas de samba' (sambascholen) deelnemen. Dus of u nu voor het voetbal of het carnaval gaat, er is altijd een goede reden voor een vlucht naar Rio de Janeiro.

Vliegtickets Rio de Janeiro vergelijken

Goedkope vliegtickets naar Rio de Janeiro worden door veel luchtvaartmaatschappijen aangeboden met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in Brazilië te verblijven. Helaas besteden weinig touroperators aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw ticket. Onze site geeft u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Boek bijvoorbeeld een paar dagen Rio op weg naar Brasilia of Argentinië. Zo kunt u het maximale uit uw vliegticket naar Rio de Janeiro halen.

Tips voor boeken vliegtickets Rio de Janeiro

  • Boek uw Rio de Janeiro vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Rio de Janeiro vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Rio de Janeiro

Stopovers

Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
United Airlines logo
Sao Paulo met United Airlines
Washington met United Airlines

Hotels Rio de Janeiro

Voor het boeken van uw hotel in Rio de Janeiro bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Rio de Janeiro boeken.

Stopover