Stopover.nl

Vliegticket São Paulo

Vlucht São Paulo

Een goedkoop vliegticket São Paulo hebt u zo geboekt. São Paulo is een groot cultureel centrum. De etnisch zeer diverse stad is rijk aan invloeden van immigranten uit Italië, Spanje, Portugal, Duits, Japan en Arabische landen. Na uw vlucht komt u aan op de Governor André Franco Montoro luchthaven en begint uw verkenning van deze levendige stad. Voor een goed overzicht raden wij u vanaf de Banespa Toren de stad te observeren. Vanaf dit punt kunt u bekende bezienswaardigheden als ‘Catedral da Sé’ en ‘Edifício Italia’ bekijken. De stad is rijk aan musea en parken, u hoeft zich geen moment te vervelen.

Vliegtickets São Paulo vergelijken

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden voordelige vliegtickets naar Brazilië aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een paar dagen in de stad van de tussenlanding door te brengen. Touroperators besteden weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Op deze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers tijdens uw vlucht naar São Paulo per luchtvaartmaatschappij. Wat dacht u van een paar dagen New York of Atlanta? Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Brazilië te halen.

São Paulo Formule 1 vliegticket

Nog een reden nodig om een vliegticket São Paulo te boeken? Elk jaar wordt hier op het Autódromo José Carlos Pace (Interlagos) de Formule 1 Grand Prix van Brazilië verreden.

Tips voor boeken vliegtickets São Paulo

  • Boek uw São Paulo vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk São Paulo vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers São Paulo

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Rome met Alitalia
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia
United Airlines logo
Washington met United Airlines

Hotels São Paulo

Voor het boeken van uw hotel in São Paulo bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in São Paulo boeken.

Stopover