Stopover.nl

Vliegticket Brunei

Brunei

Het olierijke Brunei het kleinste land van Azië. De 300.000 inwoners van dit islamitische sultanaat hebben gemiddeld het hoogste inkomen ter wereld. Door het verbod (alleen niet-moslims mogen een beperkte hoeveelheid invoeren) op alcohol is het nachtleven in de hoofdstad Bandar Segi Begawan te verwaarlozen. Tegenover de religieuze beperkingen staan wel gratis gezondheidszorg, onderwijs en sportfaciliteiten. Voornaamste bezienswaardigheden zijn de prachtige Omar Ali Saiffudin Moskee, het Brunei museum en het Malay technologisch museum. Helaas zijn betaalbare accommodaties schaars.

Vluchten Brunei met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Brunei aan met de mogelijk om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Brunei te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Brunei

  • Boek uw Brunei vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Brunei vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Brunei

Mogelijke eindbestemmingen in Brunei

Hotels Brunei

Voor het boeken van uw hotel in Brunei bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Brunei boeken.

Stopover