Stopover.nl

Vliegticket Bandar Seri Begawan

Vliegticket en Vlucht Bandar Seri Begawan

Combineer uw vlucht naar Aziatische bestemmingen als Bangkok en Singapore met een bezoek aan Bandar Seri Begawan, de hoofdstad van het Sultanaat van Brunei. De stad ligt op eiland Borneo, in Zuidoost-Azië. In het strict Islamitische Brunei wonen veel expats die werkzaam zijn bij Shell of het Britse leger. Ondanks het verbod op gokken en alcohol mogen niet-moslims een beperkte hoeveelheid drank invoeren. Veel inwoners van Brunei reizen geregeld naar het Maleisische Palau Labuan om de beperkende wetgeving tijdelijk te ontduiken. 

Bandar Seri Begawan Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Brunei is het mogelijk een gratis stopover te maken. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis  (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket.  Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Brunei.

Tips voor boeken vliegtickets Bandar Seri Begawan

  • Boek uw Bandar Seri Begawan vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bandar Seri Begawan vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bandar Seri Begawan

Stopovers

Royal Brunei Airlines logo
Bangkok met Royal Brunei Airlines
Royal Brunei Airlines vliegt zelf niet rechtstreeks vanaf Nederland. Wanneer u toch vanaf Amsterdam wilt vliegen kunt u dit tijdens het boeken van uw ticket aangeven. Royal Brunei Airlines zal dan een coach vanaf Amsterdam naar Londen of Frakfurt voor u regelen.
Dubai met Royal Brunei Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Bandar Seri Begawan

Voor het boeken van uw hotel in Bandar Seri Begawan bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bandar Seri Begawan boeken.

Stopover