Stopover.nl

Bulgarije Vliegtickets

Zonvakantie Bulgarije

Het nieuwe EU-land Bulgarije kent de laatste jaren een stormachtige ontwikkeling. Lada’s maken langzamerhand plaats voor nieuwe Dacia’s en peperdure auto’s van Duitse makelij. Toeristen reizen over het algemeen voor een zonvakantie naar bekende badplaatsen aan de Zwarte Zee als Sunny Beach en Golden Beach. Reizigers die een bredere interessante hebben dan zon, zee en strand bezoeken de interessante steden Sofia en Plovdiv.

Bulgarije Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Bulgarije aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bulgarije. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bulgarije te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bulgarije

  • Boek uw Bulgarije vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bulgarije vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Bulgarije

Mogelijke eindbestemmingen in Bulgarije

Hotels Bulgarije

Voor het boeken van uw hotel in Bulgarije bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Bulgarije boeken.

Stopover