Stopover.nl

Vliegticket Sofia

Stedentrip Sofia

De moderne Bulgaarse hoofdstad Sofia kent een lange historie. Wanneer u in Bulgarije verblijft, kan een stedentrip naar deze stad niet overgeslagen worden. De naam Sofia is afkomstig van de eeuwenoude Sveta Sophia, een orthodoxe kerk. Voorname bezienswaardigheden in het land zijn de enorme Nevski Kathedraal en het Nationaal Museum. Reizigers die liever onder het genot van een koud biertje de inwoners van Sofia observeren vinden op het Sveta Nedelja-plein een keur aan leuke terrasjes.

Sofia Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Sofia aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Sofia. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Sofia te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Sofia

  • Boek uw Sofia vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Sofia vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Sofia

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Austrian Airlines logo
Wenen met Austrian Airlines
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
Frankfurt met Lufthansa
Munchen met Lufthansa

Hotels Sofia

Voor het boeken van uw hotel in Sofia bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Sofia boeken.

Stopover