Stopover.nl

Vliegticket Bujumbura

Vliegticket en Vlucht Bujumbura

Waarom een vliegticket naar Bujumbura boeken? Het aan de oevers van het Tanganyukanmeer gelegen Bujumbura is de hoofdstad van Burundi. De stad en de regio werden aan het einde van de 19e eeuw door Duitsland gekoloniseerd. Tegenwoordig is deze aanwezigheid nog steeds in de bouwwerken terug te zien. Het stadscentrum heeft een koloniaal uiterlijk met een grote, kleurrijke markt, een nationaal museum, een moskee en een kathedraal. U kunt er ook interessante musea bezoeken, zoals het Burundi Museum of life.

In de nabije omgeving vindt het fascinerende Rusizi Nationaal Park en de rots waar David Livingstone en Henry Morton Stanley elkaar zouden hebben ontmoet. In Mugere ontspringt ook de bron van de zuidelijke zijrivier van de Nijl. Veel reizigers combineren een vlucht naar Bujumbura met een tussenstop in Nairobi. De Keniaanse hoofdstad is een leuke aanvulling op uw reis naar Burundi.

Vluchten Bujumbura met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Bujumbura aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bujumbura. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bujumbura te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bujumbura

  • Boek uw Bujumbura vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bujumbura vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bujumbura

Stopovers

Kenya Airways logo
Nairobi met Kenya Airways
KLM logo
Nairobi met KLM
Virgin Atlantic logo
Nairobi met Virgin Atlantic
Stopover