Stopover.nl

Cambodja Vliegtickets

Vlucht Cambodja

Een voordelig vliegticket Cambodja boekt u op Stopover.nl. Cambodja heeft de afgelopen decennia geleden onder diverse conflicten maar de afgelopen jaren is het redelijk stabiel en het toerisme groeit weer. De terreurdaden van Pol Pot en de Rode Khmer zijn nog altijd zichtbaar in het land. In Choeng Ek is een monument opgericht voor mensen die hun dood vonden op de 343 Killing Fields en in Phnom Penh kunt u een kijkje nemen in de macabere martelgeschiedenis van Security Prison S-21. Toch bestaan de toeristische attracties in dit land niet alleen uit geweldadige geschiedenis. Het enorme Angkor, ooit de hoofdstad van het Khmer-rijk, bestaat uit hindoeÔstische tempels die gebouwd werden tussen 1110 en 1150. Dit is het enige wat er nu nog staat, de stad zelf was opgetrokken uit hout. Voor een bezoek aan dit wereldwonder boekt u ter plaatse een vliegticket voor een vlucht van Phnom Penh naar Siem Reap. Het complex ligt op zoín 6 kilometer van dit stadje.

Cambodja Vliegtickets met stopover

Op uw vlucht naar Cambodja kunt u gemakkelijk en goedkoop een tussenstop maken in Thailand of MaleisiŽ. Veel luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Cambodja aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Op onze site vergelijken wij de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Stopover.nl helpt u het beste van uw vluchten naar Cambodja te maken.

Tips voor boeken vliegtickets Cambodja

  • Boek uw Cambodja vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Cambodja vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Cambodja

Mogelijke eindbestemmingen in Cambodja

Hotels Cambodja

Voor het boeken van uw hotel in Cambodja bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Cambodja boeken.

Stopover