Stopover.nl

Vliegticket Phnom-Penh

Vlucht Phnom-Penh

Stopover.nl is uw bron voor voordelige vliegtickets Phnom-Penh, de prachtige hoofdstad van Cambodja. Vanaf Pochentong International Airport kunt u Phnom-Penh vrij snel bereiken. De voornaamste bezienswaardigheden bestaan uit het Koninklijk Paleis, de Zilveren Pagode en Wat Phnom. Ook kunt u er het Tuol Sleng Museum bezoeken, gevestigd in de beruchte S-21 gevangenis van de Rode Khmer, ter herinnering aan hen die onder dit bloedige regime zijn gesneuveld. Wanneer u de Angkor Wat wil bezoeken kunt u het beste een vlucht nemen naar Siem Reap-Angkor International Airport.

Phnom-Penh Vliegtickets met stopover

Op veel vluchten naar Cambodja is het mogelijk een gratis stopover te maken in bijvoorbeeld Kuala Lumpur of Bangkok. Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket. Als reislustige en prijsbewuste Nederlanders willen wij deze buitenkanjes om meer van de wereld te zien niet langer geheim houden. Op deze website presenteren wij u een onafhankelijke rangschikking van stopovers per eindbestemming in Cambodja.

Tips voor boeken vliegtickets Phnom-Penh

  • Boek uw Phnom-Penh vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Phnom-Penh vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Phnom-Penh

Stopovers

Korean Air logo
Bangkok met Korean Air
Kuala Lumpur met Korean Air
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Phnom-Penh

Voor het boeken van uw hotel in Phnom-Penh bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Phnom-Penh boeken.

Stopover