Stopover.nl

Vliegticket Edmonton

Vliegticket en Vlucht Edmonton

Boek vandaag uw vlucht naar Edmonton, de hoofdstad van de provincie Alberta. In de zomer vinden in deze stad diverse grootschalige festivals plaats. Als eerbetoon aan de goudzoekers vieren de inwoners van Edmonton jaarlijks de Klondike Days. Liefhebbers van shoppen zijn in Edmonton op de juiste plaats, de West Edmonton Mall is het grootste winkel- en amusementscomplex ter wereld. Met haar ligging aan een schilderachtige rivier, prachtige musea en het grootste historische openluchtmuseum van Canada (Fort Edmonton Park) is er voor elk wat wils. Vanuit Edmonton kunt u reizen boeken naar Yukon en Alaska. Wie andere grote Canadese steden als Toronto en Vancouver wil bekijken kan een stopover maken. Zo kunt u benut u uw Edmonton Vliegticket optimaal.

Edmonton Vluchten met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Canada aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Edmonton . Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Canada te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Edmonton

  • Boek uw Edmonton vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Edmonton vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Edmonton

Stopovers

Air Canada logo
Calgary met Air Canada
Toronto met Air Canada
Vancouver met Air Canada
Stopover