Stopover.nl

Vliegticket Halifax

Vlucht Halifax

Combineer vandaag nog uw vlucht naar Halifax met een ontspannen stopover in IJsland. Halifax werd in 1749 gesticht als militaire basis voor de Britten. Tegenwoordig is het de hoofdstad van de Canadese provincie Nova Scotia. Van de ongeveer 400.000 inwoners is vier procent van Nederlandse afkomst. Voorname bezienswaardigheden zijn de vele parken en nabijgelegen natuurgebieden waar veel inwoners hun vrije tijd doorbrengen.

Halifax Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Halifax aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Halifax. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Halifax te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Halifax

  • Boek uw Halifax vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Halifax vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Halifax

Stopover