Stopover.nl

Vliegticket Montreal

Vlucht Montreal

Stopover.nl biedt u de voordeligste vliegtickets Montréal, de grootste stad van de provincie Québec en het cultureel centrum van de provincie en eigenlijk heel Franstalig Canada. Na Parijs en Kinshasa is het de grootste Franstalige stad ter wereld. Montréal heeft ook een enorme ondergrondse stad. Met 1600 winkels, banken, restaurants en dergelijke blijft de stad zo ook tijdens de strenge winters zeer leefbaar. Wanneer het weer wat gunstiger is raden wij een wandeling door Vieux-Montréal aan. In dit oude stadsdeel vindt u het prachtige Place Jacques-Cartier, de Notre-Dame van Montréal en de oude haven. Formule 1-liefhebbers komen naar de stad voor het Circuit Gilles Villeneuve, waar de Grote Prijs van Canada verreden wordt. Een vliegticket Montréal is eigenlijk altijd een goed idee, behalve in januari, wanneer te temperatuur kan dalen tot 15 graden onder nul!

Vliegtickets Montreal vergelijken

Veel luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Montréal aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen als tussenstop te verblijven in de hoofdstad Ottawa of Toronto, de grootste stad van Canada. Onze ervaring is dat veel touroperators weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vliegticket naar Montréal. Op deze website vergelijken wij daarom de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij helpen u graag het maximale uit uw vluchten naar Canada te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Montreal

  • Boek uw Montreal vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Montreal vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Montreal

Stopovers

Air Canada logo
Halifax met Air Canada
Ottowa met Air Canada
Toronto met Air Canada
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Newark met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
US Airways logo
Philadelphia met US Airways
Stopover