Stopover.nl

Vliegticket St. John's

Vlucht St. John's

Een vlucht naar St. John's, of Saint John, is een kennismaking met eeuwen historie. In de stad vindt u schitterende historische bouwwerken, musea en een keur aan uitgaansmogelijkheden. Het is eveneens de plaats met de oudste markt van Canada en het in 1842 opgerichte New Brunswick Museum. Toch is Saint John meer dan geschiedenis. Door de schitterende ligging aan de kust heeft u talrijke recreatiemogelijkheden tijdens uw vakantie of zakenreis. In de avonduren kunt u in de gezellige bars en restaurants met uitzicht op de baai borrelen en dineren. Aangezien de meeste vluchten naar Saint John via Toronto of Halifax gaan is het mogelijk meerdere bestemmingen met één vliegticket bezoeken.

St. John's Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar St. John's aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar St. John's. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar St. John's te halen.

Tips voor boeken vliegtickets St. John's

  • Boek uw St. John's vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk St. John's vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers St. John's

Stopover