Stopover.nl

Vliegticket Thunder Bay

Vlucht Thunder Bay

Een vlucht naar Thunder Bay is een kennismaking met gemoedelijk Canada. De havenplaats is een belangrijke overslag voor agrarische producten als graan. De afgelopen decennia is toerisme een steeds belangrijkere bron van inkomsten geworden. Voornaamste bezienswaardigheden zijn het oude Fort William, het Paipoonge Museum en het Thunder Bay Historical Museum. Andere trekpleister zijn de schitterende nationale parken in de omgeving van de stad. Unieke natuurparken als Sleeping Giant, Kakabeka Falls, Ouimet Canyon en Middle Falls zijn een geliefde weekendbestemmingen voor de stadsbewoners. Wie op vakantie of zakenreis naar Thunder Bay kan een vliegticket boeken met de mogelijk een stopover te maken. Zo bezoekt u bijvoorbeeld tijdens een tussenstop de Canadese wereldstad Toronto.

Thunder Bay Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Thunder Bay aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Thunder Bay. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Thunder Bay te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Thunder Bay

  • Boek uw Thunder Bay vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Thunder Bay vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Thunder Bay

Stopovers

Air Canada logo
Toronto met Air Canada
Lufthansa logo
Toronto met Lufthansa
Northwest Airlines logo
Minneapolis met Northwest Airlines
Stopover