Stopover.nl

Vliegticket Toronto

Vlucht Toronto

Stopover.nl, uw eerste keus voor een vliegticket Toronto. De grootste stad van Canada is mooi gelegen aan het Ontariomeer. Toronto heeft zich ontwikkeld tot een wereldstad van formaat. Het is het economische centrum van Canada, veel Canadese en buitenlandse bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd. Door de vele immigranten die in Toronto zijn neergestreken ontwikkelde het zich tot een bijzonder multiculturele stad. Met wijken als China Town, Little Italy en Greektown zijn de verschillende etnische groepen duidelijk zichtbaar, hoewel er niet een dominante cultuur is. Het opvallendste bouwwerk is de 553 meter hoge CN Tower, tot voor kort het hoogste vrijstaande bouwwerk ter wereld. Daarnaast zijn er een aantal musea en theaters, en kan er leuk gewinkeld worden in de boetieks en kunstgalerijen.

Vliegtickets Toronto vergelijken

Goedkope vliegtickets naar Toronto kunt u bij diverse luchtvaartmaatschappijen boeken met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Toronto. U kunt bijvoorbeeld een tussenstop van een paar dagen in New York maken voordat u verder vliegt naar Canada. Onze website geeft u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Toronto te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Toronto

  • Boek uw Toronto vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Toronto vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Toronto

Stopovers

Alitalia logo
Milaan met Alitalia
Rome met Alitalia
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
US Airways logo
Charlotte met US Airways
Philadelphia met US Airways

Hotels Toronto

Voor het boeken van uw hotel in Toronto bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Toronto boeken.

Stopover