Stopover.nl

Vliegticket Vancouver

Vlucht Vancouver

Een goedkoop vliegticket Vancouver reserveert u snel op Stopover.nl. Na uw vlucht naar Canada komt u aan op Vancouver International Airport. Deze luchthaven is gelegen op “Sea Island” en heeft goede verbindingen met het nabijgelegen Vancouver. De aan de Straat van Georgia gelegen stad behoort al jaren tot de meest leefbare steden ter wereld. Net als veel andere Canadese steden is Vancouver zeer multicultureel. Veel immigranten concentreerden zich in hun ‘ eigen’ wijken. Gastown is absoluut een bezoek waar. Gelegen tussen downtown en Chinatown zet u een stap terug in de tijd, ’s wereld eerste door stoomkracht aangedreven klok is hier in Waterstreet te vinden. Watersporters en natuurliefhebbers kunnen in het door een bergketen en oceaan omringde Vancouver hun hart ophalen.

Vliegtickets Vancouver vergelijken

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden voordelige vliegtickets naar Vancouver aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven, bijvoorbeeld Calgary of Toronto. Veel touroperators besteden helaas weinig aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Vancouver, daarom vindt u op deze website een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Canada te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Vancouver

  • Boek uw Vancouver vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Vancouver vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Vancouver

Stopovers

Air Canada logo
Calgary met Air Canada
Toronto met Air Canada
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Newark met Delta Airlines
Salt Lake City met Delta Airlines

Hotels Vancouver

Voor het boeken van uw hotel in Vancouver bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Vancouver boeken.

Stopover