Stopover.nl

Vliegticket Victoria

Vlucht Victoria

Een vlucht naar Victoria is een kennismaking met het levendige British Columbia. Het mildste klimaat van Canada draagt bij aan het groene imago van Victoria. De ruige kust van de Pacific en het avontuur in het omringende natuurschoon bieden inwoners en toeristen een keur aan recreatiemogelijkheden. De 'Garden City' is echter ook een bruisende studentenstad vol leuke bars, uitstekende restaurants en hippe clubs. Na een lange nacht stappen komt u de volgende dag tot rust in de haven waar oude bouwwerken en scheepvaartverkeer een mooi decor vormen. Een vakantie of zakenreis naar Vicoria is eveneens prima te combineren met een bezoek aan Toronto of Vancouver.

Victoria Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Victoria aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Victoria. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Victoria te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Victoria

  • Boek uw Victoria vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Victoria vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Victoria

Stopovers

Air Canada logo
Toronto met Air Canada
Vancouver met Air Canada
KLM logo
Vancouver met KLM
Stopover