Stopover.nl

Vliegticket Centraal-Afrikaanse Republiek

Centraal-Afrikaanse Republiek

De Centraal Afrikaanse Republiek is voor veel reizigers een onbekend gebied. In het land vindt u van de grootste aaneengesloten regenwouden ter wereld. Het tropische regenwoud strekt zich uit van Kameroen, Gabon, Congo tot aan Rwanda en Uganda. Dit is het leefgebied van de berggorilla's (Rwanda), laaglandgorilla's (Congo Brazzaville) en bosolifanten (CAR). In het zuiden van de Centraal Afrikaanse Republiek ligt Dzanga-Sangha Reserve, bekend om de enorme aantallen olifanten en laagland gorilla's. Op sommige plaatsen in het reservaat kunt u meer dan honderd olifanten tegelijkertijd zien. Een andere reden om Dzanga te bezoeken is de mogelijkheid om te kennis te maken met de traditionele pygmeebevolking.

Centraal-Afrikaanse Republiek Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar de Centraal Afrikaanse Republiek aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de Centraal Afrikaanse Republiek. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Centraal Afrikaanse Republiek te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Centraal-Afrikaanse Republiek

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Centraal-Afrikaanse Republiek

Mogelijke eindbestemmingen in Centraal-Afrikaanse Republiek

Stopover