Stopover.nl

Vliegticket Bangui

Vliegticket en Vlucht Bangui

Boek vandaag nog een vliegticket voor uw vlucht naar Bangui, de hoofdstad van de Centraal Afrikaanse Republiek. In deze stad vindt u veel restanten van de Franse aanwezigheid. Mede door deze Franse invloeden zijn de voorzieningen in deze stad aanzienlijk beter dan in de rest van het land. Voornaamste bezienswaardigheden zijn de Ubangi rivier, het voormalige paleis van dictator Bokassa en de bruisende buitenwijk K5. Voor bijzondere bestemingen als de Centraal-Afrikaanse Republiek is het raadzaam tijdig uw stoel(en) te reserveren. Voor zakenreizigers zijn er een beperkt aantal Business Class plaatsen beschikbaar op de vluchten naar Bangui.

Bangui Vluchten met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Air France bieden vliegtickets naar Bangui aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land/stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een vlucht naar de Centraal-Afrikaanse Republiek combineren met een bezoek aan Parijs. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Bangui. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Bangui te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Bangui

  • Boek uw Bangui vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Bangui vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Bangui

Stopover