Stopover.nl

Vliegticket Antofagasta

Vliegticket en Vlucht Antofagasta

Reserveer vandaag uw vliegticket voor een vlucht naar Antofagasta, de "Parel van het Chileense Noorden". Antofagasta is een stad vol bijzondere contrasten. Enerzijds een droge woestijn en anderzijds een schitterende blauwe zee. Deze unieke combinatie heeft bijgedragen aan de vorming van indrukwekkende kliffen en kleurrijke flora en fauna. De historische stad heeft een rijk verleden waarin saltpeter de regio sterke economische impulsen gaf. Tegenwoordig zijn het vooral de schitterende stranden en het aangename water dat toeristen uit heel Chili naar Antofagasta trekt. Talrijke watersporten brengen leven voor de kust. Het milde klimaat maakt het gedurende het hele jaar een interessante vakantiebestemming.

Antofagasta Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Swiss en Nortwest Airlines bieden vliegtickets naar Antofagasta aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u bijvoorbeeld een stopover in Parijs of Lima maken. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Antofagasta . Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Antofagasta te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Antofagasta

  • Boek uw Antofagasta vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Antofagasta vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Antofagasta

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Santiago met Air France
KLM logo
Lima met KLM
Santiago met KLM
Northwest Airlines logo
Madrid met Northwest Airlines
New York met Northwest Airlines
Santiago met Northwest Airlines
Swiss International Airlines logo
Santiago met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover