Stopover.nl

Vliegticket Arica

Vliegticket en Vlucht Arica

Zoek vandaag uw vliegticket voor een vlucht naar Arica, de noordelijkste stad van Chili op circa 20 km van Peru. Door het milde klimaat vestigden duizenden jaren geleden zich al mensen in deze regio. De vruchtbare grond bleek ideaal voor de teelt van mais en katoen. Ooit was het gebied rondom Arica onderdeel van Bolivia. Sinds de Salpeteroorlog maakt het weer deel uit van Chili. Jaarlijks vieren de inwoners van de stad deze Chileense overwinning tijdens het Glorias Navales. Voor Bolivia betekende dit verlies dat het haar enige aansluiting op zee verloor. Tegenwoordig zorgt een spoorverbinding voor een Boliviaanse levensader met de kust. Hedendaagse toeristen bezoeken de Arica voornamelijk vanwege de mooie kust, het belastingvrije shoppen en het bruisende nachtleven. Ook de vulkanen en het nationale park van Lauca zijn zeer in trek.

Arica Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Air France, KLM en Swiss bieden vliegtickets naar Arica aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo maakt u goedkoop een stopover in steden als Santiago en Lima. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Arica . Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Arica te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Arica

  • Boek uw Arica vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Arica vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Arica

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Santiago met Air France
Santiago met Air France
KLM logo
Lima met KLM
Santiago met KLM
Swiss International Airlines logo
Santiago met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover