Stopover.nl

Vliegticket Iquique

Vliegticket en Vlucht Iquique

Boek vandaag nog een vliegticket voor uw vlucht naar Iquique. De naam van de regionale hoofdstad betekent "daar waar de vogels en wolfen slapen". Voor de salpeteroorlog maakte het deel uit van Peru, maar de Chilenen veroverden het stadje op 23 november 1879. Momenteel is het de belangrijkste en mooiste stad in het noorden van Chili. Of u nu voor een zakenreis of vakantie naar Iquique vliegt, u hoeft zich nooit te vervelen. De schitterende stranden van Cavancha en Brava trekken dagelijk veel liefhebbers van zon, zee en strand. Wie de stad wil verkennen start op het Arturo Pratt Plein. Hier vindt u het icoon van de stad, de Kloktoren. In het centrum bepalen de salpeter- en scheepvaarthistorie de bezienswaardigheden. Wanneer u alles heeft gezien lonken aan de zee talrijke bars, restaurants en hippe clubs.

Iquique Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Martinair, Delta en Lan-Chile bieden goedkope vliegtickets naar Iquique aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo bezoekt u naast Iquique ook steden als Miami en Santiago. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Iquique. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Iquique te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Iquique

  • Boek uw Iquique vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Iquique vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Iquique

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Santiago met Air France
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Santiago met Delta Airlines
Lan Chili logo
Madrid met Lan Chili
Santiago met Lan Chili
Martinair logo
Miami met Martinair
Santiago met Martinair
Swiss International Airlines logo
Santiago met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover