Stopover.nl

Vliegticket Puerto Montt

Vliegticket en Vlucht Puerto Montt

Reserveer vandaag nog uw Puerto Montt vliegticket voor een ontspannen vlucht naar Chili. Hoewel de stad aan het einde van de Pan-Amerikaanse Snelweg ligt, is het de toegangspoort tot schitterend natuurschoon. Fjorden, kanalen, eilandjes, vulkanen en andere wonderen der natuurlijk vormen een boeiend landschap. De havenstad is als entree naar PatagoniŽ een levendige mix van scheepvaart en toerisme. In de omgeving van Puerto Montt vindt u sterke Duitse invloeden. De langdurige aanwezigheid van onze oosterburen heeft een zichtbare invloed op de architectuur en netheid van de steden gehad. Kortom, een stukje Europa te midden van het overweldigende Zuid-Amerika.

Puerto Montt Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Lan Chile, KLM en Swiss bieden vliegtickets naar Puerto Montt aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo bezoekt u eveneens interessante bestemmingen als Santiago en het Spaanse Madrid. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Puerto Montt . Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Puerto Montt te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Puerto Montt

  • Boek uw Puerto Montt vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Puerto Montt vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Puerto Montt

Stopovers

Air France logo
Parijs met Air France
Santiago met Air France
Lan Chili logo
Madrid met Lan Chili
Santiago met Lan Chili
Swiss International Airlines logo
Santiago met Swiss International Airlines
Zurich met Swiss International Airlines
Stopover