Stopover.nl

Vliegticket Santiago De Chile

Vlucht Santiago De Chile

Een vliegticket Santiago de Chile is een goede keus voor uw vlucht naar Zuid-Amerika. De stad ligt aan de voet van het Andesgebergte, op ruim 500 meter hoogte. Circa 1 op de 3 inwoners van Chili is woonachtig in deze hoofdstad. Breng vooral een bezoek aan het presidentieel paleis, "La Moneda". Ook kent de stad vele parken. Na een dagje in het drukke, maar schone, centrum kan je heerlijk ontspannen in het Parque Forestal met uitzicht op de Mapocho rivier. Liefhebbers van wijn kunnen in de directe omgeving terecht in de valleien van Maipo en Aconcagua. Santiago de Chile is de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van Chili en vluchten naar de rest van Zuid-Amerika.

Vliegtickets Santiago De Chile vergelijken

Bij ons kunt goedkope vliegtickets naar Santiago de Chile van diverse luchtvaartmaatschappijen vergelijken met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een stopover in Santiago de Chile te maken. U kunt dan een aantal dagen in Chili verblijven, als tussenlanding naar Paaseiland, Brazilië of Buenos Aires, partnerstad van Santiago de Chile. Weinig touroperators besteden aandacht aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Santiago De Chile, vandaar dat u op onze website per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij vindt. Op deze manier willen wij u helpen het maximale uit uw vluchten naar Santiago de Chile te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Santiago De Chile

  • Boek uw Santiago De Chile vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Santiago De Chile vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Santiago De Chile

Stopovers

American Airlines logo
Dallas met American Airlines
Delta Airlines logo
Atlanta met Delta Airlines
Newark met Delta Airlines
New York met Delta Airlines
Iberia logo
Madrid met Iberia

Hotels Santiago De Chile

Voor het boeken van uw hotel in Santiago De Chile bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Santiago De Chile boeken.

Stopover