Stopover.nl

Vliegticket China

Vlucht China

Boek vandaag nog een vliegticket naar China, een van de grootste landen ter wereld. Het heeft een zeer lange en rijke geschiedenis. Met ruim 1,3 miljard inwoners kent China de grootste bevolking van de wereld. Na de ondergang van de Xia dynastie kende China gewelddadige conflicten met keizers, barbaren en andere dynastieŽn, met tussendoor langere en kortere periodes van rust en welvaart. Sinds Mao Zedong in 1949 aan de macht kwam is het land communistisch, hoewel de laatste jaren steeds meer buitenlandse bedrijven mogen investeren. Het bekendste bouwwerk van het land is de 6200 kilometer lange Chinese Muur. In Xiían vindt u het museum waar u het terracottaleger kunt bewonderen van de eerste keizer van het verenigd China, Qin Shi Huang. Dit leger moest zijn graf beschermen. Hij was ook degene die begonnen is met de bouw van de Chinese Muur. Het huidige China kenmerkt zich door een groeiende industrie en het contrast tussen moderne miljoenensteden als Beijing en Shanghai en het traditionele platteland.

China Vliegtickets met stopover

Bij veel luchtvaartmaatschappijen kunt u voordelige vliegtickets naar China boeken met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo verblijft u voordelig in Kuala Lumpur of Bangkok voor u door vliegt naar Beijing. Op deze site vergelijken wij alle mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar China te halen.

Tips voor boeken vliegtickets China

  • Boek uw China vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk China vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart China

Mogelijke eindbestemmingen in China

Hotels China

Voor het boeken van uw hotel in China bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in China boeken.

Stopover