Stopover.nl

Vliegticket Beijing

Vlucht Beijing

Boek snel een voordelig vliegticket Beijing op Stopover.nl. Beijing is een moderne miljoenenstad in het noordoosten van China. In deze stad kunt een kijkje nemen in de Verboden Stad of onder de indruk raken van het enorme plein van de Hemelse Vrede. Om even uit te rusten van de bezoekjes aan de vele culturele en historische bezienswaardigheden raden wij u aan tot rust te komen in de traditionele theehuizen. Beijing staat ook wel bekend als Peking, de Pekingeend is dan ook d delicatesse van de stad.

Vliegtickets Beijing vergelijken

Diverse luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Beijing aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat touroperators weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw ticket naar Beijing. Op onze website vindt u een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze site u kan helpen het maximale uit uw vluchten naar Beijing te halen.

Vliegtickets Olympische Spelen Peking

De Olympische Spelen 2008 vinden plaats van 8-24 augustus 2008 in Beijing. De Chinese hoofdstad zal in deze periode duizenden gasten uit de hele wereld ontvangen. De enorme vraag naar Peking vliegtickets maakt vroegtijdig boeken een must. Bij het zoeken van een goedkoop vliegticket adviseren wij u een flexibel reisschema op te stellen. De dagen rondom de openings- en afsluitceremonie zijn vaak al volgeboekt. Wanneer het niet lukt om een vliegticket te krijgen op of rond de door u gewenste datum kunt u nog uitwijken naar een van de vliegvelden in de nabijheid van Peking, zoals Shijiazhuang, Taiyuan of Tianjin.

Tips voor boeken vliegtickets Beijing

  • Boek uw Beijing vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Beijing vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Beijing

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot

Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is bij uw bezoek aan Rusland.

Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Iran Air logo
Teheran met Iran Air
Malaysia Airlines logo
Kuala Lumpur met Malaysia Airlines
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
SriLankan Airlines logo
Colombo met SriLankan Airlines
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Beijing

Voor het boeken van uw hotel in Beijing bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Beijing boeken.

Stopover