Stopover.nl

Vliegticket Changchun

Vliegticket en Vlucht Changchun

Boek vandaag nog uw Changchun vliegticket op Stopover.nl. Wij bieden u een ontspannen vlucht naar China. Het relatief jonge (circa 200 jaar) Changchun is de hoofdstad van de Chinese provincie Jilin. Desondanks kent het al een roerige geschiedenis. In 1931 vielen Japanse troepen de regio binnen en bezetten een aanzienlijk deel van noordoost-china. Sinds het vertrek van de Japanners heeft Changchun zich in razend tempo ontwikkeld tot het economische en politieke centrum van de regio. Tegenwoordig is het n van de groenste steden van het land. Veel Europese zakenreizigers kennen Changchun echter door de aanwezige automobielindustrie. Door de enorme economische groei lijkt deze branche ook de komende jaren voor veel werkgelegenheid te zorgen.

Changchun Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Changchun aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stopovers in Beijing en Shanghai tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Changchun. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Changchun te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Changchun

  • Boek uw Changchun vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Changchun vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Changchun

Stopovers

China Southern Airlines logo
Beijing met China Southern Airlines
KLM logo
Beijing met KLM
Shanghai met KLM
Lufthansa logo
Beijing met Lufthansa

Hotels Changchun

Voor het boeken van uw hotel in Changchun bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Changchun boeken.

Stopover