Stopover.nl

Vliegticket Chongqing

Vliegticket en Vlucht Chongqing

Een vliegticket voor een goedkope vlucht naar Chongqing boekt u simpel online. De moderne Chinese stad is zowel zakencentrum als toeristische trekpleister. Veel toeristen starten in Chongqing met hun Yangtze Riviercruise. Deze tocht over de 'Blauwe Rivier' wint jaarlijks aan populairiteit onder zowel buitenlandse als binnenlandse toeristen. Een andere provinciale bezienswaardigheid van formaat zijn de religieuze Rotsgraveringen van Dazu. Dit werelderfgoed bestaat uit tientallen beschermde lokaties met tienduizenden schitterende beelden. Een andere reden om de miljoenenstad te bezoeken is de uitstekende Sichuan-keuken. In talloze restaurants kunt u van de pittige lokale gerechten genieten.

Chongqing Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Cathay en Lufthansa bieden vliegtickets naar Chongqing aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u een bezoek aan Chongqing combineren met een stedentrip naar Shanghai of Hong Kong. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Chongqing. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Chongqing te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Chongqing

  • Boek uw Chongqing vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Chongqing vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Chongqing

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
China Southern Airlines logo
Beijing met China Southern Airlines
KLM logo
Hong Kong met KLM
Shanghai met KLM
Lufthansa logo
Munchen met Lufthansa
Shanghai met Lufthansa
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Stopover