Stopover.nl

Vliegticket Dalian

Vliegticket en Vlucht Dalian

Een vliegticket voor een goedkope vlucht naar Dalian boekt u eenvoudig op Stopover.nl - uw online specialist in China-vluchten. Het 'Hong Kong van Noord China' kent een roerige geschiedenis met Russische en Japanse invasies. Geïnspireerd door Parijs bouwden de Russen aan mooie pleinen, fonteinen en andere westerse architectuur. Nog altijd zijn deze invloeden zichtbaar in de vorm van pleinen als Zhongshan en Renmin. Tegenwoordig staat Dalian in China bekend als voetbal- en modestad. Tijdens uw verblijf in één van de moderne hotels kunt u genieten van de uitstekende culinaire hoogstandjes uit de regio. In de avonduren kunt u terecht in talrijke bars en clubs waar de jonge inwoners van Dalian zich verzamelen.

Dalian Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Cathay Pacific en Korean Air bieden goedkope vliegtickets naar Dalian aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land of de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eveneens steden als Shanghai en Beijing bezoeken.Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Dalian. Op deze website vindt u per land op basis van eindbestemmingen een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Dalian te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Dalian

  • Boek uw Dalian vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Dalian vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Dalian

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
China Southern Airlines logo
Beijing met China Southern Airlines
KLM logo
Beijing met KLM
Seoul met KLM
Shanghai met KLM
Korean Air logo
Seoul met Korean Air
Stopover