Stopover.nl

Vliegticket Guangzhou

Vliegticket en Vlucht Guangzhou

Reserveer uw vliegticket voor een vlucht naar Guangzhou nu online. De miljoenenstad Guangzhou, voorheen Kanton, ligt in het zuiden van China. De haven van Guangzhou behoort tot de grootste ter wereld en speelt een voorname rol in het Chinese transport. Naast prachtige parken kent de stad een aantal interessante bezienswaardigheden. Het Shamian Eiland kent een rijke koloniale handelsgeschiedenis. Tegenwoordig is het eilandje in trek bij westerse stellen die kinderen adopteren uit China.  Ook andere toeristische attracties als de Banyan Tempel, de heilige Shishi Kathedraal en de Huaisheng Moskee zijn een bezoekje waard.

Guangzhou Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Finnair en Thai Airways bieden goedkope vliegtickets naar Guangzhou aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo brengt u eveneens een bezoek aan steden als Bangkok en Singapore. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Guangzhou. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Guangzhou te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Guangzhou

  • Boek uw Guangzhou vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Guangzhou vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Guangzhou

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is bij uw bezoek aan Rusland.
China Southern Airlines logo
Beijing met China Southern Airlines
Finnair logo
Helsinki met Finnair
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Guangzhou

Voor het boeken van uw hotel in Guangzhou bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Guangzhou boeken.

Stopover