Stopover.nl

Vliegticket Guilin

Vliegticket en Vlucht Guilin

Waarom een vliegticket voor een vlucht naar Guilin boeken? Net als Xian is het Zuid-Chinese Guilin een absolute must. Gelegen in het aparte landschap van de Li Rivier is het een inspiratiebron voor veel Chinese schilders. De omgeving kenmerkt zich door de mooie  'suikerbrood' bergen. Vanaf de vele rondvaartboten heeft u een magnifiek zicht op dit gebied. Xiangbi, Ludi Yan en Qixing Gongyuan vormen samen met de rivier de voornaamste attracties.

Guilin Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Cathay Pacific en KLM bieden goedkope vliegtickets naar Guilin aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Guilin. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Guilin te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Guilin

  • Boek uw Guilin vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Guilin vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Guilin

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
China Southern Airlines logo
Guangzhou met China Southern Airlines
KLM logo
Beijing met KLM
Hong Kong met KLM
Stopover