Stopover.nl

Vliegticket Haikou

Vliegticket en Vlucht Haikou

Het oosterse alternatief voor de overvolle stranden van Spanje en Frankrijk! Haikou is een populaire vakantiebestemming in het zuiden van China. Hier vindt u dan ook heerlijke stranden (Xixiu) en talrijke toeristische voorzieningen. Voornaamste bezienswaardigheden zijn de Magrovebossen, het Hainan Tropical Wildlife Garden en het Vulkaankrater-park. Boek vandaag nog uw vliegticket voor een vlucht naar Haikou op Stopover.nl

Haikou Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar Haikou aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eveneens een stedentrip Beijing of Hong Kong maken. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Haikou. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Haikou te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Haikou

  • Boek uw Haikou vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Haikou vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Haikou

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
China Southern Airlines logo
Beijing met China Southern Airlines
Guangzhou met China Southern Airlines
KLM logo
Beijing met KLM
Chengdu met KLM
Hong Kong met KLM

Hotels Haikou

Voor het boeken van uw hotel in Haikou bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Haikou boeken.

Stopover