Stopover.nl

Vliegticket Hangzhou

Vliegticket en Vlucht Hangzhou

Boek vandaag nog uw vliegticket voor een vlucht naar Hangzhou, de hoofdstad van de Chinese provincie Zhejiang. De stad behoort tot de zeven historische hoofdsteden van het land. Marco Polo omschreef het in de 13e eeuw als de mooiste en meest elegante plaats op aarde. Voornaamste bezienswaardigheden zijn de vele meren, schitterende parken en eeuwenoude tempels. Vergeet tijdens uw bezoek aan Hangzhou niet een bezoek aan de prachtige Pagodes te brengen.

Hangzhou Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als China Southern en Gathay Pacific bieden goedkope vliegtickets naar Hangzhou aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stedentrips naar Beijing of Hong Kong tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Hangzhou. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Hangzhou te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Hangzhou

  • Boek uw Hangzhou vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Hangzhou vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Hangzhou

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
China Southern Airlines logo
Beijing met China Southern Airlines

Hotels Hangzhou

Voor het boeken van uw hotel in Hangzhou bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Hangzhou boeken.

Stopover