Stopover.nl

Vliegticket Harbin

Vliegticket en Vlucht Harbin

Een vlucht naar de hoofdstad van Heilongjiang start met een Harbin vliegticket van Stopover.nl. De stad kent een geschiedenis vol Russische invloeden. Het door de Russen aangelegde spoor bracht in de 19e eeuw een enorme immigratie op gang. Het multiculturele karakter van de stad is ook tegenwoordig nog duidelijk zichtbaar. Imposante bouwwerken naar Europese architectuur als de Orthodoxe St. Sofia Kerk en de Zhongyang Dajie doen Harbin op een 'Oosters Moskou' lijken. De Long Ta (Drakentoren) is met zijn 336 meter hoogte tegenwoordig de bekendste bezienswaardigheid. Wanneer u in de winter de stad bezoekt kunt u schitterende ijssculpturen bekijken. Liefhebbers van culinaire hoogstandjes vinden uitstekende restaurants met Chinese, Russische en Westerse invloeden.

Harbin Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Lufthansa bieden vliegtickets naar Harbin aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Harbin. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Harbin te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Harbin

  • Boek uw Harbin vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Harbin vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Harbin

Stopovers

Air China logo
Beijing met Air China
Bmi British Midlands logo
Beijing met Bmi British Midlands
China Southern Airlines logo
Shanghai met China Southern Airlines
KLM logo
Beijing met KLM
Lufthansa logo
Beijing met Lufthansa
Stopover