Stopover.nl

Vliegticket Hohhot

Vliegticket en Vlucht Hohhot

Een vlucht naar de hoofdstad van de autonome Binnen-MongoliŽ regio start met een Hohhot vliegticket van Stopover.nl. De groene stad is een ideale plaats om de moderne werkdruk even te ontvluchten. In de omgeving vindt u diverse wonderen der natuur. Veel reizigers starten met een bezoek aan de Gegentala graslanden. Hier heeft u de mogelijkheid om in een Mongoolse Ger te overnachten. Deze bijzondere tenten dragen bij aan een unieke reiservaring. Eenmaal uitgerust lonken talrijke culturele bezienswaardigheden. Hoogtepunten bestaan uit de Dazhao Tempel en het Xilituzhao Paleis.

Hohhot Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Air China en Lufthansa bieden vliegtickets naar Hohhot aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u ook een leuke Beijing stedentrip maken. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Hohhot. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Hohhot te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Hohhot

  • Boek uw Hohhot vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Hohhot vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Hohhot

Stopovers

Air China logo
Beijing met Air China
Londen met Air China
Lufthansa logo
Beijing met Lufthansa
Stopover