Stopover.nl

Vliegticket Kunming

Vliegticket en Vlucht Kunming

Een vlucht naar de hoofdstad van Yunnan start met een Kunming vliegticket van Stopover.nl. De stad kent gedurende het hele jaar een aangenaam klimaat en heeft zodoende de bijnaam 'stad van de eeuwige lente'. In het multiculturele Kunming vindt u talrijke interessante bezienswaardigheden. Vooral de architectuur rond het Jinbi Plein spreekt veel reizigers tot de verbeelding. Even buiten de stad is het Stenen Woud een absoluut hoogtepunt. Door erosie van water hebben zich talloze bergtoppen en rotsen gevormd die van de Chinezen unieke namen hebben gekregen. Wellicht kunt u een naamloze rots voorzien van een passende naam.

Kunming Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Thai Airways bieden vliegtickets naar Kunming aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo behoren stedentrips in Hong Kong en Beijing tot de mogelijkheden. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Kingming. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Kunming te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Kunming

  • Boek uw Kunming vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Kunming vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Kunming

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
KLM logo
Beijing met KLM
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways

Hotels Kunming

Voor het boeken van uw hotel in Kunming bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Kunming boeken.

Stopover