Stopover.nl

Vliegticket Nanjing

Nanjing

Nanjing, in het oude China bekend als Jinling, is de hoofdstad van de Chinese provincie Jiangsu. Tegenwoordig is het een belangrijk industrieplaats voor Oost-China en thuisbasis voor veel onderwijsinstellingen. De historie van de stad vindt u terug in talrijke bezienswaardigheden. Hoogtepunten zijn het Mausoleum van Dr. Sun-Yat-Sen, het Mingxiaoling Mausoleum en de Linggu Tempel.

Nanjing Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als Lufthansa en Cathay Pacific bieden goedkope vliegtickets naar Nanjing aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land of de stad van de tussenlanding te verblijven. Zo zijn stedentrips naar Beijing en Hong Kong. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Nanjing. Op deze website vindt u per land op basis van eindbestemmingen een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Nanjing te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nanjing

  • Boek uw Nanjing vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nanjing vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Nanjing

Stopovers

Cathay Pacific logo
Hong Kong met Cathay Pacific
KLM logo
Beijing met KLM
Lufthansa logo
Beijing met Lufthansa
Munchen met Lufthansa
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines

Hotels Nanjing

Voor het boeken van uw hotel in Nanjing bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Nanjing boeken.

Stopover