Stopover.nl

Vliegticket Nanning

Vliegticket en Vlucht Nanning

Een vlucht naar Nanning start met een vliegticket van Stopover.nl. In de omgeving van de relatief onbekende Chinese stad vindt u een aantal leuke bezienswaardigheden. Hoogtepunt zijn de grotten van Jin Lun. Onder begeleiding van een gids kunt u leuke tochten langs het sfeervol verlichte gesteente maken. Voor wie een boeiende dagtrip naar een authentiek Chinees dorp wil maken is het eeuwenoude Yang Mei een aanrader. Een absolute afrader is de dierentuin van Nanning. De onnatuurlijke olifanten- en berenshows verdienen geen steun.

Nanning Vliegtickets met stopover

Gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM en Lufthansa bieden vliegtickets naar Nanning aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Nanning. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Nanning te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Nanning

  • Boek uw Nanning vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Nanning vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Nanning

Stopovers

KLM logo
Beijing met KLM
Lufthansa logo
Frankfurt met Lufthansa
Hong Kong met Lufthansa
Stopover