Stopover.nl

Vliegticket Shanghai

Vlucht Shanghai

Stopover.nl is uw bron voor een goedkoop vliegticket Shanghai, de grootste stad van China en de grootste haven ter wereld. Door de enorme economische groei is het een stad in beweging. De moderne architectuur van Shanghai is een mix van Chinese en Westerse onderdelen met interessante bouwwerken als eindresultaat. Nieuwe wolkenkrabbers staan tegenwoordig naast de traditionele Shikumen huizen. De vele tempels, markten, parken en andere bezienswaardigheden maken deze havenstad een interessante bestemming. Er is een treinverbinding met Beijing en de stad heeft de enige commerciŽle magneetzweeftrein in gebruik. Deze gaat naar de moderne luchthaven Shanghai Pudong, gebouwd als vervanger van Hongqiao, dat voortaan de binnenlandse vluchten voor zijn rekening neemt.

Vliegtickets Shanghai vergelijken

Voordelige vliegtickets naar Shanghai met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven boekt u op Stopover.nl. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Shanghai. Op deze website vindt u daarom een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Shanghai te halen.

Shanghai Formule 1 vliegticket

Nog een reden nodig om een vliegticket Shanghai te boeken? Elk jaar wordt hier op het Shanghai International Circuit de Formule 1 Grand Prix van China verreden. Ook de MotoGP en A1GP komen er voorbijgescheurd.

Tips voor boeken vliegtickets Shanghai

  • Boek uw Shanghai vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Shanghai vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Shanghai

Stopovers

Aeroflot logo
Moskou met Aeroflot
Aeroflot heeft af en toe interessante stopover-arrangementen voor Moskou. U dient er wel rekening mee te houden dat een visum verplicht is bij uw bezoek aan Rusland.
Alitalia logo
Rome met Alitalia
Emirates logo
Dubai met Emirates
Emirates vliegt niet rechtstreeks vanaf Amsterdam. Wel kunt u bij het boeken van een ticket gebruik maken van een coach naar Londen of Frankfurt.
Emirates biedt passagiers uitstekende arrangementen voor een kortstondig verblijf in Dubai. U hebt de keuze uit eenvoudige accommodaties tot de meest luxueuze hotels. Tevens ontvangt u een kortingskaart voor allerhande activiteiten in de Verenigde Arabische Emiraten.
Royal Jordanian logo
Amman met Royal Jordanian
Singapore Airlines logo
Singapore met Singapore Airlines
Reizigers die vliegen met Singapore Air of SilkAir kunnen gebruik maken van de 'Singapore Stopover Holiday' aanbieding.
Via de luchtvaartmaatschappij kunt u diverse hotels boeken. Tijdens dit kortstondige verblijf in Singapore heeft u gratis toegang tot het Sentosa Island Resort, de National Orchid Garden, Jurong Birdpral, de dierentuin van Singapore en vele andere attracties.
Op vertoon van uw vakantiepas kunt u kosteloos onbeperkt reizen met de handige SIA Hop-on bus. Uw Singapore Airlines of SilkAir boarding pass fungeert tevens als kortingspas voor diverse restaurants, autoverhuur en ander zaken.
Thai Airways logo
Bangkok met Thai Airways
Turkish Airlines logo
Istanbul met Turkish Airlines

Hotels Shanghai

Voor het boeken van uw hotel in Shanghai bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Shanghai boeken.

Stopover