Stopover.nl

Vliegticket Xian

Xian

Xian (Xi' an of Chang'an) kent een enorm aantal interessante historische bezienswaardigheden. Bekendste attracties zijn het Terracotta-leger, de schitterende pagodes, de grote moskee en de Famen Tempel. Xian was vroeger het vertrekpunt van de zijderoute tussen Azie en Europa.

Xian vluchten met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden vliegtickets naar Xian aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Xian. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Xian te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Xian

  • Boek uw Xian vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Xian vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Xian

Hotels Xian

Voor het boeken van uw hotel in Xian bieden wij de mogelijkheid voordelige hotels te vergelijken. Hierdoor kunt u zo goedkoop mogelijk uw hotel in Xian boeken.

Stopover