Stopover.nl

Comoren Vliegtickets

Comoren

Voor de kust van Mozambique liggen de Comoren. Deze ‘ parfumeilanden’ zijn in tegenstelling tot de Seychellen, Réunion en Mauritius relatief onbekend bij het grote publiek. Deze onbekendheid heeft niets te maken met de schoonheid van de eilanden. Ook op de Comoren treft u prachtige berglandschappen van vulkanische oorsprong. Naast oude vulkanen treft u er verlaten stranden en bulderende watervallen aan. Duikliefhebbers vinden voor de kust een kleurrijke onderwaterwereld. ’s Avonds kunt u in de oude karakteristieke stadjes in een Arabisch decor uitstekend dineren.

Comoren Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vliegtickets naar de Comoren aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u uw reis naar de Comoren combineren met een bezoek aan Jemen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar de Comoren. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar de Comoren te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Comoren

  • Boek uw Comoren vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Comoren vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Kaart Comoren

Mogelijke eindbestemmingen in Comoren

Stopover