Stopover.nl

Vliegticket Moroni

Moroni

De hoofdstad Moroni ligt aan de westkust van het grootste eiland van de Comoren, Ngazidja. Voorname bezienswaardigheid is de medina, het oude Arabische stadskwartier.  In de smalle straatjes vindt u winkeltjes en eeuwenoude woningen. Verder zijn ook de centrale markt en de moskeeën de moeite waard. Vanaf de Vendredi-moskee heeft u een mooi panorama van de stad.

Moroni Vliegtickets met stopover

Diverse gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM bieden vliegtickets naar Moroni aan met de mogelijkheid om gratis (exclusief hotel e.d.) of tegen een kleine vergoeding een aantal dagen in het land van de tussenlanding te verblijven. Zo kunt u eveneens een bezoek aan Sanaa brengen. Onze ervaring is dat veel touroperators helaas weinig aandacht besteden aan deze mogelijkheid bij het boeken van uw vlucht naar Moroni. Op deze website vindt u per land een overzicht van de mogelijke stopovers per luchtvaartmaatschappij. Wij hopen dat deze website u helpt het maximale uit uw vluchten naar Moroni te halen.

Tips voor boeken vliegtickets Moroni

  • Boek uw Moroni vliegticket zo vroeg mogelijk
  • Vergelijk Moroni vliegtickets van diverse airlines
  • Vliegt u via Schiphol en wilt u besparen op parkeerkosten? het kan via BijSchipholparkeren.nl en Quickparking.nl
  • Overweeg alternatieve luchthavens van vertrek in België en Duitsland
  • Gebruik altijd de in uw paspoort vermelde naam
Nieuwsbrief
Nieuwsbrief
Email:
Stopover aanmelden

Ontbrekende stopovers ontvangen wij graag van u via ons aanmeldformulier. Uw tips kunnen andere reizigers helpen de ideale vlucht te boeken.

aanmeldformulier

Mogelijke stopovers Moroni

Stopover